Jednoho slunného dne se sešlo kolem dvacítky velkých nadšenců a odborníků na kávu před pražským Kafe Kolej a s nadšením sledovali jak Jeremy Challender (majitel londýnské kavárny Prufrock, mistr v přípravě filtrované kávy UK 2016) připravuje absolutně čerstvě sklizenou kávu z farmy Tobyho Smithe, jednalo se o naturální Geishu a kdo byl na místě, zažil jedinečný okamžik. Zvu vás k nahlédnutí jak to tehdy proběhlo….
zůstaňte se mnou v kontaktu skrze:
youtube
facebook
twitter
instagram
snapchat: jaroslavsl
Pokud se chcete stát hostem podcastu, nebo máte zájem o spolupráci či jakoukoliv otázku pište na: Jaroslav.slamecka@gmail.com
Ohodnoťte a okomentujte tento obsah na iTunes pomůžete tak podcastu v další činnosti.
obrazový záznam rozhovoru naleznete na youtube: https://youtube.com/JaroslavSl365cupsofcoffeevlog
Podcast vám přináší pražírna www.Candycane.coffee