Made in Brno: 73: Denis Kramář, Rebelbean: Češi jsou zvyklí pít hořkou, míň kvalitní kávu

Made in Brno: 73: Denis Kramář, Rebelbean: Češi jsou zvyklí pít hořkou, míň kvalitní kávu

Denis Kramář se již podruhé stal Baristou roku v České republice a v loňském roce dokonce reprezentoval Česko na světovém šampionátu v Australském Melbourne, kde v celosvětové konkurenci obsadil 20. místo.
Na konci června tohoto roku se chystá podruhé reprezentovat v Athénách.

Denis hodně experimentuje s chutí kávy a kombinuje ji s různými potravinami. Na světovém šampionátu v Austrálii využíval například laktickou fermentaci manga se solí. A především Denis reprezentuje brněnskou kávovou scénu.

O kávě, světovém kávovém šampionátu, soutěži Barista roku a brněnské kávové scéně. Dozvíte se také to, jak si doma uvařit topový kafe. Jak chuť kávy ovlivňuje hrubost zrna nebo třeba teploty vody?

https://madeinbrno.com/