Epidemie koronaviru gastronomii úplně překopala. Část podniků se nepřizpůsobila a musely skončit. Ti ostatní často nově zařadili do svého podnikání možnost dovážky a především začali používat digitální nástroje, tvrdí Jan Siuda, spoluzakladatel cloudové kuchyně MyFoodPlace.
Orobotice.cz: Covid otevřel restauratérům oči
1 srpna, 2022
oRobotice.cz
Orobotice.cz: Covid otevřel restauratérům oči
Odebírej nejlepší podcasty na e-mail
Nejzajímavější poslech a nové pořady ti budeme pravidelně zasílat na e-mail.

Nejlepší české podcasty zdarma na jednom místě. Poslouchej, bav se, vzdělávej se…
Nejnovější epizody
- naposlech.cz: Já, vrah 2 – ukázka z audioknihy 9 prosince, 2023
- Plus: Knížky Plus: Jaké jsou nejlepší knihy letošního roku? 9 prosince, 2023
- jauuu, PS: to bolelo: SLEČNA, UŽ SA S NÍM KONEČNE ROZÍĎTE 9 prosince, 2023
- Plus: Mezi námi: Magazín o národnostních menšinách v Česku Posledněte si rozhovor Ally Větrovcové s novinářkou zahraniční redakce České televize, Ukrajinkou Ilonou Zasidkovyčovou 9 prosince, 2023
© Všechna práva vyhrazena.